שמי חן שמגר, שפית ובעלת קייטרינג בתל אביב.  
אני עוסקת בבישול ובמסעדנות מזה 23 שנה.

בתום לימודיי ב-French Culinary Institute בניו יורק,
הקמתי קייטרינג לאירועים קטנים שפעל שנים רבות.
לאחר מכן הגשמתי את חלומי ופתחתי את הביסטרו
הקליפורני "סנטה רוזה" בתל אביב. 

אני ממשיכה לבשל באהבה אוכל מוכן הביתה,
ולהפיק אירועים קטנים עם תפריט מותאם אישית.
הבישול שלי מוקפד עם טאץ׳ אישי, ואני משתמשת
בחומרי גלם טריים ובהרבה עשבי תיבול ותבלינים.
אני מציעה אפשרויות מעניינות לטבעוניים, ומנות
שילדים אוהבים מאד.